Blauwe balk

Onze diensten

De diensten van Vonk Aannemersbedrijf kunnen worden onderverdeeld in nieuwbouw, renovatie en onderhoud. 

Nieuwbouw

Nieuwbouw van een compleet nieuwe woning is hele grote stap en vergt een grote investering, zowel in tijd en geld. U gaat daarbij niet over één nacht ijs. Argumenten die uw uiteindelijke keuze bepalen welke aannemer uw project mag uitvoeren zijn:

  • Betrouwbaarheid
  • Heldere/duidelijke offerte
  • Referenties
  • Service
  • Zekerheid

Aannemerbedrijf Vonk beschikt over alle benodigde kwaliteiten om uw nieuwbouwproject van welke omvang dan ook op een correcte wijze uit te voeren.

Nieuwbouw is ook de aanbouw van een erker, een serre of de uitbouw van uw woonkamer, het aanbouwen van een nieuwe keuken, een nieuwe garage of het plaatsen van een complete dakopbouw.

Aannemersbedrijf Vonk geeft de voorkeur aan de traditionele bouwmethode.

Wij maken daarbij uitsluitend gebruiken van eerste klas materialen. Aannemersbedrijf Vonk is VCA gecertificeerd en wij werken volgens het Bouwbesluit.

Dankzij onze ervaring en duidelijke werkwijze zijn wij in staat uw persoonlijke woonwensen op de juiste wijze te vertalen en uit te voeren. En om er voor te zorgen dat deze grote stap in u leven geen nachtmerrie wordt, wordt u door ons op de juiste wijze begeleid.

Aanpak nieuwbouwwoning

Er zijn twee mogelijkheden om uw wensen te realiseren. De eerste mogelijkheid is zelf het ontwerp te laten verzorgen en door ons te laten beoordelen. Na de beoordeling zullen wij een helder en duidelijk advies en offerte naar uw zenden, zodat u duidelijk inzicht heeft in de werkzaamheden en kosten zijn om het te laten bouwen.

De tweede mogelijkheid is uw wensen vanaf de eerste stap met ons te delen. Wij zullen dan het volledige traject voor u uit handen nemen. Wij presenteren een ontwerp en op basis daarvan zullen wij uw droom werkelijkheid maken.

Renovatie

Renovatie of renoveren betekent eigenlijk het door nieuwbouw vervangen na sloop. Deze term wordt ook wel gebruikt voor geheel moderniseren van een bestaand pand. Bij renovatie is het vaak van toepassing, ondanks het gebruik van moderne materialen, de originele uitstraling, het karakter van een gebouw, te behouden.

Voor de buitenkant gaat het om het vervangen van kozijnen, ramen en deuren. Het vernieuwen van boeidelen en gootstukken, gevelreiniging en het opnieuw voegen van metselwerk. Binnen zijn er zeer veel mogelijkheden. Bij een oud pand kan het zijn dat de gehele binnenkant gesloopt, en compleet naar moderne maatstaven opnieuw opgebouwd dient te worden.

Wenst onze klant ook de karakteristiek binnenzijde van een woning te behouden dan worden de aanpassingen conform deze wens uitgevoerd. Geluids- en warmte isolerende verbeteringen worden toegepast, tussenwanden opnieuw opgebouwd, betimmeringen en lijstwerk vernieuwd. Installaties worden vervangen of verbeterd. Paneeldeuren worden hersteld en voorzien van nieuw hang- en sluitwerk.

Stukadoorswerkzaamheden worden uitgevoerd en uiteindelijk wordt een renovatie met schilderwerk afgerond.

Renovatie vereist vanwege de complexe mogelijkheden om bouwkundig inzicht en ervaring. Aannemersbedrijf Vonk is bekend met traditionele bouwmethoden en komt door jarenlange ervaring bij de uitvoering van renovatieprojecten niet snel voor verrassingen te staan.

Onderhoud

Goed onderhoud betekent behoud van de waarde van uw woning of bedrijfspand. Onder bouwkundig onderhoud verstaan wij het in stand houden van een goede conditie van het gebouw. Incidenteel of volgens een contract verrichten onze medewerkers op professionele wijze en volgens afspraak diverse onderhoudswerkzaamheden.

Onderhoud omvat alle denkbare bouwkundige werkzaamheden en is vaak zeer verschillend van omvang. Houtrotreparatie, het vervangen van kozijnen en beglazing, het vervangen van boeidelen of gevelbetimmering. Het plaatsen van inbraakwerend hang- en sluitwerk, het aanpassen, verbeteren of vervangen van installatiewerk, sanitair of tegelwerk. Het plaatsen, verplaatsen of vervangen van wanden of het vervangen/vernieuwen van plafonds of vloeren.

Bij calamiteiten zoals inbraak, ruitbreuk of lekkage wordt direct ingegrepen.

Uiteraard is ook schilderwerk een belangrijk onderdeel van onderhoud. Wij werken, wanneer de omvang of aard van het schilderwerk hier om vraagt, samen met een vaste betrouwbare en professionele partner.

Voor particulieren en bedrijven is Aannemersbedrijf Vonk een betrouwbaar partner. Het opstellen van meerjaren onderhoudsplanning en het uitvoeren van technisch beheer vraagt om expertise. Binnen het bedrijf is deze expertise ruimschoots aanwezig.

 

Wenst u meer informatie over de dienstverlening van Aannemersbedrijf Vonk verstuur dan het contactformulier of bel: 010-7512100