Blauwe balk

Organisatie

Missie

Onze missie is om uit te breiden tot een solide bouwbedrijf welke zich kenmerkt door haar vooruitstrevende kwaliteit en uitstekende dienstverlening richting klant en opdrachtgevers te garanderen.

Wij hopen dit alles te bereiken door een persoonlijke en gemoedelijke benadering richting klant en opdrachtgever, om op die manier naar tevredenheid te bouwen,verbouwen, adviseren, voorlichten, zodanig dat de tevredenheid overheerst en men graag nog eens bij ons terug komt.

Wij willen ons onderscheiden van andere bedrijven op ons vakgebied door de kwaliteit te leveren welke gevraagd wordt, en onze gemaakte afspraken na te komen. De opdrachtgever te ontzorgen door verantwoordelijkheid uit handen weg te nemen. Veelvuldig overleg en openheid naar klant en opdrachtgever toe, staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze kostprijs zal per project worden bepaald, mogelijk aan te vragen per e-mail, en indien wenselijk kunnen wij met u een afspraak maken uw wensen te doorlopen en uw eventuele vragen te beantwoorden (zie offerte aanvraag formulier).

Visie

Mijn visie? We willen het niveau van nu de komende jaren handhaven. Een gezonde groei maar uiteraard wél gerelateerd aan de omstandigheden van de tijd. Bij een economische recessie zul je je plannen wellicht moeten aanpassen. Dat zal bij ons nooit ten koste gaan van de kwaliteit. Winst en groei is prachtig, maar tevreden klanten zijn voor ons veel belangrijker. Waar wij ons altijd sterk voor zullen blijven maken is het behouden van onze inmiddels vaste klantenkring."

 

 

Kernwaarden

Kernwaarden zijn belangrijk binnen de onderneming. Aannemersbedrijf Vonk hanteert deze waarden om ons doel bereiken.

  • Klanten ontzorgen
  • Betrouwbaar
  • Samenbouwen
  • Innovatie
  • Ondernemend